Traktorski priključci

Proizvodni program iz oblasti traktorskih priključaka profiliran je tako da nadopunjuje prodajni program sektora Poljomehanizacije, te u ovoj oblasti nudimo traktorske kabine i grtalice za čišćenje snijega namjenjene Dong Feng traktorima. Više o informacija o ponudi traktorskih priključaka možete naći u nastavku, te ukoliko kontaktirate prodajnu službu sektora Poljomehanizacije, na telefone +387 (0)32 441 200, +387 (0)32 441 201, +387 (0)32 405 970, +387 (0)32 246 117 i +387 (0)32 405 272, te na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambot-a, potrebno je JavaScript omogućiti da bi je vidjeli .

Također napominjemo da u okviru prodaje nudimo i rezervne dijelove navedenih proizvoda (stakla, brave, gasne amortizere,...).

Traktorska kabina DF-2

Traktorska kabina DF 2 je izrađena od čeličnih cijevi, profila i limova, a površinska zaštita je izvedena elektrostatičkom praškastom polimerizacijom. Prozori kabine su od atestiranog sigurnosnog automobilskog stakla.

Konstrukcija kabine je potpuno prilagođena traktorima Dong Feng i ne ometa rad priključne mehanizacije.

Tip kabine DF 2 najmenjen je Dong Feng traktorima ispod 55 KS.

Traktorska kabina DF-3

Tip kabine DF 3 je također najmenjen Dong Feng traktorima ispod 55 KS, ali za razliku od DF-2 tipa, prati tradicionalni dizajn traktorske kabine (sa stražnjim vjetrobranskim staklom nagnutim ka naprijed).

Izrađena je od čeličnih cijevi, profila i limova, a površinska zaštita je izvedena elektrostatičkom praškastom polimerizacijom. Prozori kabine su od atestiranog sigurnosnog automobilskog stakla.

Na vratima su ugrađene namjenske auto brave, te plinske opruge, koje osiguravaju zadržavanje vrata u zatvorenom i krajnje otvorenom položaju.Konstrukcija kabine je potpuno prilagođena traktorima Dong Feng i ne ometa rad priključne mehanizacije.

Traktorska kabina DF-55

Tip kabine DF 55 najmenjen je starom tipu Dong Feng traktora od 55 KS. DF 55 je također izrađena od čeličnih cijevi, profila i limova, čija je površinska zaštita izvedena elektrostatičkom praškastom polimerizacijom. Na kabinu se također postavljaju atestirana sigurnosna automobilska stakla.

Konstrukcija kabine je potpuno prilagođena starom tipu traktora Dong Feng, od 55 KS i ne ometa rad priključne mehanizacije.

Traktorska kabina DF-65

Tip kabine DF 65 najmenjen je novom tipu Dong Feng traktora od 55 i više KS. DF 65 je također izrađena od čeličnih cijevi, profila i limova, čija je površinska zaštita izvedena elektrostatičkom praškastom polimerizacijom.

Na kabinu se također postavljaju atestirana sigurnosna automobilska stakla.

Konstrukcija kabine je potpuno prilagođena (novom) tipu traktora Dong Feng od 55 KS i više i ne ometa rad priključne mehanizacije.

Traktorska grtalica za snijeg

Grtalica za snijeg, za traktore Dong Feng, razvijena je u saradnji sa lokalnim ogrankom komunalnog preduzeća ALBA, a na osnovu njihove iskazane potrebe za mašinom koja bi mogla čistiti snijeg na trotoarima i u uskim i strmim ulicama.

Sklopom grtalice se hidraulično upravlja iz kabine (dizanje, spuštanje, i bočno zakretanje radne površine), preko standardnih priključaka traktora. Grtalicu je moguće montirati na traktore Dong Feng 25 i 35 KS.

SPECIJALNA AKCIJA ZA BAJRAMSKE PRAZNIKE !!!